Thursday, May 13, 2010

pergi tak kembali

assalamualaikum...
minggu lepas di waktu ini, masa yg sama seperti ini, kami sekeluarga sedang berperang dengan perasaan...kehilangan seorang ayah yang disayangi..jam 9.45 am khamis 6/5/2010 bersamaam 22 jamadil awal 1431 ayah pergi mengadap penciptanya.. genap 5 bulan anak mama tinggalkan mama..kini atok ayah plak menyusul pergi.. kami redha dengan ketentuan ilahi..ayah pergi akibat dari serangan jantung...menurut doc sel jantung ayah telah mati dan tidak kuat utk mengepam..hanya Tuhan yg tahu aper yg terbaik utk ayah..Alhamdulillah segala urusan dipermudahkanNya,bermula dari urusan wad hingga ke liang lahad segalanya mudah dah tiada halangan..Alhamdulillah.....semoga ayah ditempatkan digolongan orang2 beriman..


tetap dalam ingatan

ayah bersama anak2nya

atok ayah bersama cucunya

atok ayah ngan keluarga mak long

atok ayah ngan keluarga pak ngah

atok ayah ngan keluarga mama

atok ayah ngan anak2 bujang n daranya

insya allah selagi nyawa dikandung badan, mama berjanji akan terus menyumbang yg terbaik utk roh atok ayah..kerana kini saja yg diharapkan oleh ayah..doa dari anak2 yg bisa menerangi lahadnya..semoga ayah aman di sana.
Al Fatihah utk ayahanda kami yg tersayang Ismail Bin Hj Abu Hassan...
luv, mamanaufal

1 comment:

  1. innalillah....moga rohnya ditempatkan bersama2 org yg beriman..moga ryna n family tabah n kuat utk teruskn hidup..insyA

    ReplyDelete

bukak lampu