Sunday, February 28, 2010

Kerna dirimu begitu BERHARGA

assalamualaikum....
dia insan yg pernah mama kenal sejak 1999
kenal tapi tak cinta.. ahaksss
dulu kenal camtu2 je..
mula rapat bila kami sama2 join kem utk anak2 yatim batu pahat...
n dia seperti rakan2 yg lain..
abis study mama g kl,kije...
2005 mama dapat kije kat Kementerian..
lau tak silap dalam bulan posa tahun 2006 dia telah sms2 mama..tapi mama still tak kenal n tak berape nak layan...maklum laa, trauma...ahaksss
dia pernah wish "happy valentine"(ish tak elok tau sambut valentine) kat mama @14 feb 2007, waktu tu mama kat langkawi...
awal bulan 3 2007 mama pindah KKPG..
dah sebulan mama di KKPG baru mama teringat nak jumpe dia ni..ahaksss...lupe plak...
bermula semula persahabatan kami..
dia dulu selalu teman mama lunch..
dia pernah teman mama g UPM..
dia selalu buat mama gelak,hepi n kadang2 sakit hati..
di awal tahun 2008 dia telah menghantar rombongan meminang mama..
dia pernah menjadi tunangan mama..
dia agak skima(kadang2), kelakar, penyayang, cool, cute, tomey,sweet,blagak!!(ahakss) n rajin membantu..., kepala hangin? errrr..itu mama..
tapi dia buat derk je lau mama merajuk....cian mama..nape dia tak suka pujuk mama...
dia telah berjumpa tok imam utk bernikah dengan mama..
dia telah menjadi suami mama
dia telah menjadi menantu dalam keluarga kami
dia telah menjadi ayah pada anak mama
mama sayang dia
kenape mama sayang dia????
kerna dirinya bergitu BERHARGA...
SAYANG, HAPPY 1st ANNIVERSARY
luv,
mamanaufal

2 comments:

  1. heppy anniversary...br setahun yea? still a very long way to go,may happiness be with you both always!

    ReplyDelete
  2. tq kak ayu...amin...insyaAllah

    ReplyDelete

bukak lampu